X. Muntii RODNEI :
Varfuri aplecate catre colinele Maramuresului


de la Pasul Setref la Pasul Rotunda

In jur de 5 zile de mers pe jos
Dificultate globala: **
Distanta : 57 km
Denivelare pozitiva : 3249 m, negativa : -2666 mMuntii Rodnei incep sa fie bine cunoscuti de catre turisti, mai ales de cei veniti din tarile fostei Europe de Est.
Va sfatuim sa cumparati o harta buna, ungureasca, pe www.dimap.hu

Un alt mod de a profita de acesti munti, ar fi acela de a campa la Borsa, si sa faceti drumetii imprejur incepand de aici.
Astfel, veti putea profita atat de Nordul Borsei cat si de Valea Viseului. : Viseul de Jos si Viseul de Sus unde exista un trenulet anume pentru turisti ce permite sa va continuati plimbarile.

Pentru a va termina periplul, puteti sa luati autobuzul de la Borsa ( sau Sacel ), la Sighetu Marmatiei, la Vest, pe granita ucrainiana, si sa popositi in aceasta superba si pitoreasca regiune a Maramuresului : Ieud, Botiza, si alte sate de-a lungul acestui drum, practica agroturismul, si ne simtim asa de bine aici !

Le clou de la journée :

Remarques, conseils, mises à jour ....
Votre avis nous intéresse, et sera utile aux prochains randonneurs !
Envoyer des remarques sur cette journée

©février 2007. Murielle GHESTEM-OVR
"En France, la protection d'une œuvre originale est automatiquement acquise au jour de la création. Aucune reproduction, même partielle, autres que celles prévues à l'article L 122-5 du code de la propriété intellectuelle, ne peut être faite de ce site sans l'autorisation expresse de l'auteur " I.N.P.I.